Golden Mask je naslednik znamke Banditto, ki je postala svetovno prepoznavna po senzacionalni najdbi 2400 let stare zlate maske trakijskega vladarja v Dolini trakijskih kraljev v osrednji Bolgariji. Po tej najdbi so bile poimenovane nove serije detektorjev kovin tega proizvajalca.

V preteklem desetletju je Golden Mask postala zelo popularna znamka detektorjev, predvsem v Evropi in severni Afriki. Njihovi detektorji kovin so znani kot enostavni za uporabo, zelo zanesljivi, robustni in efektivni pri iskanju zakopanih kovinskih predmetov.

Inženirji v Golden Masku nadaljujejo z razvojem novih, še naprednejših in boljših modelov detektorjev kovin in sond, ki bodo omogočale delovanje na dveh frekvencah in na visoko mineraliziranih področjih, kjer druge sonde postanejo skoraj neuporabne.

Čeprav je analogna elektronika največja prednost Golden Mask detektorjev kovin, so razvili tudi nov, moderen, detektor kovin Golden Mask 5, prvi Golden Mask detektor z LCD prikazovalnikom, ki je že v prvih mesecih, po prihodu na tržišče, postal njihov Best Seller!

Golden Mask – ko globina presega ceno!