Garrett detektorji kovin.

Izdelati najboljši detektor in ponuditi uporabnikom najboljše storitve, je bila preprosta filozofija Charlesa in Eleonore Garrett, ko sta leta 1964 svetu predstavila prvi “Zero Drift” detektor z dualno sondo – nastal je The Hunter. Prednik vseh današnjih detektorjev je svet iskanja kovih prinesel radikalne spremembe.

Več kot 50 let pozneje Garrettovi zaposleni nadaljujejo z isto mislijo. V Garrettovih laboratorijih porabijo številne ure, včasih leta, za razvoj in inženiring, preden je na voljo nov produkt ali tehnologija. Garrett detektorji kovin so preizkušeni v hladnih gorah in vročih puščavah, kot del procesa testiranja na terenu.

1978
Medtem, ko cene zlata strmo naraščajo, lovci na zaklade hlastajo po Garrettovih detektorjih v ZDA in po svetu. Garrett prejema prošnje za ustanovitev mednarodnih zastopstev. Lovec na zaklade s sedežem v Londonu odpre prvo prodajalno zunaj Združenih držav. Peter Bridge odpre prvo avstralsko zastopstvo. Do sredine 1980-ih Garrett Metal Detectors postane eden največjih proizvajalcev detektorjev kovin z več kot 1800 distributerji po vsem svetu.
Garrett predstavlja nov Sea Hunter, podvodni impulzno indukcijski detektor kovin.
1979 leta Charles ustanovi The International Treasure Hunting Society, ustanovljeno za združevanje lovcev na zaklade. To društvo kmalu sponzorira največji mednarodni lov na zaklade, ki je bil kdajkoli izveden.

Petdnevni lov na zaklad poteka na 120 hektarjev veliki tržnici Trader’s Village v predmestju Dallasa. Udeleži se ga več kot 2000 lovcev na zaklade in podelijo več kot 100.000 dolarjev nagrad, vključno s tovornjakom. Tistega leta Garrettovo tovarno v Garlandu obišče na stotine gorečih oboževalcev.

Vsi detektorji kovin na enem mestu v spletni trgovini Nomadis.si

Garrett detektorji vas bodo prepričali z najboljšo možno kvaliteto!